RÓLUNK

Mindennek az alapja az EGÉSZséged!

Rendben Lenni Mozgalom

Kik vagyunk?

A mi utunk.

Egy kupica olajjal kezdődött.

Egy alapítványi iskolában dolgozunk: igazgatóként, munkatársként, sőt szülőként is érintettek vagyunk. Alternatív, mentálhigiénés iskola a miénk.

Úgy éreztük, hogy fontos kibővíteni tevékenységünket: szellemi-lelki szinteken dolgozunk, de szükséges a gyerekek általános egészségi állapotán segíteni. Több évtizednyi kutakodásunk és tapasztalatunk szerint a gyerekek hiányos étkezésből kialakult a szervezetükben az un. krónikus gyulladás és hiányállapotok, amik táptalajt jelentenek az ételallergiáknak, idegrendszeri problémáknak, szorongásoknak, viselkedési zavaroknak. Gyerekeink már más immunitással születtek, megváltozott ingerhatások között élnek és nevelkednek.

Rendkívül fontos tanulnunk az egészségről. A saját és gyerekeink egészsége miatt, mert most ez a valaha legfontosabb fókusz a napjainkban.

Mi a holisztikus megközelítésben éreztünk szívdobbanást. Test-Lélek-Szellem szinten hozunk gyógyító információkat. Számunkra egy fantasztikus cél, hogy az oktatás részévé tegyük az egészségre nevelést.

Idő közben munkánk során rájöttünk, hogy a törekvésünk sokkal többeket érint:

mindenkinek szükséges megtanulni, hogy hogyan lehet RENDBEN LENNI.

Gyere! Tarts velünk ezen az úton!

A célunk az, hogy mély ismereteket adjunk át és olyan eszközöket, technikákat biztosítsunk számodra, amiket felhasználhatsz arra, hogy felismerd a belső potenciálodat. Meg vagyunk győződve róla, hogy a te kezedben van a jóléted záloga.  Megvan az erő  és a lehetőség benned, hogy egészségessé és  boldoggá tedd magad és szeretteidet. Csak meg kell találnod az önmagadhoz vezető utat. Az első lépés, hogy hozz döntést! Elköteleztük magunkat, hogy megtaláljuk a legjobb tanítókat, előadókat, eszközöket és módszereket az ország minden tájáról és elhozzuk közvetlenül az otthonodba!

Minden tudásunkat, akaraterőnket arra használjuk, hogy minden tőlünk származó tartalom, program, képzés igazán fantasztikus és felemelő élmény legyen a számotokra.

 

Nagyon örülünk, hogy veled tarthatunk az utadon.

A legeslegjobbakat kívánjuk neked!

galambos mariann
Galambos Mariann
humánfejlesztő
ági
Könyves Ágnes
iskolaigazgató, táplálkozási tanácsadó, természetgyógyász

Ez az oldal neked szól, a látogatónak, hogy önmagadra lelj a gyógyulás útján. Kívánjuk, hogy segítsen téged a benned rejlő gyógyító felébresztésében, és támogasson az úton, melyen visszatalálsz  szeretteiddel együtt a vibráló egészségedhez.

 

Szeretettel, Az Inspiral Csapat Tagjai

ÍGY DOLGOZUNK MI

igy dolgozunk mi

SZÍVBŐL DOLGOZUNK

természet közeli módon kapcsolódunk egymással, másokkal, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból.

Küldetésünk az, hogy neked és másoknak olyan eszközöket és technikákat biztosítsunk, amelyek képessé tesznek az egészséged megőrzésére, visszaszerzésére, megtartására.

Meggyőződésünk, hogy teremtő vagy. Végtelen lehetőségek vannak benned, hogy boldog, egészséges és gazdag legyél. Lehetőségek, amik csak arra várnak, hogy kiszabadítsd.

Ennek a kulcsa a megfelelő tudás és a megszerzett tudás mindennapos gyakorlása!

 

Elköteleztük magunkat arra, hogy a legjobb tanárokat, mentorokat, technikákat, módszereket és ezek mellett a legjobban bevált eszközöket hozzuk el neked!

Honlapunk jelenleg fejlesztés alatt áll.

Nézz vissza később a tartalmakért!

Hamarosan kezdünk! :)

rendben lenni 1